Auto huren Marseille

Als je Marseille bezoekt bevindt je je meteen in de oudste stad van Frankrijk en één van de oudste steden van Europa. Ook heeft de stad de grootste handelshaven van Frankrijk. Ga je ook op vakantie naar deze populaire en veelzijdige stad? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Marseille voor ANWB-leden

ANWB-leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service

Zoek een huurauto in Marseille

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: Ontdek Marseille met een huurauto.

In Marseille kun je tal van oude maar ook recente bezienswaardigheden bewonderen. Denk hierbij aan indrukwekkende kloosters, abdijen, kathedralen, paleizen en botanische tuinen. Ook beschikt de stad over veel sfeervolle wijken als le Cartier de l’Estaque. Verder heeft Marseille tal van uitgaansmogelijkheden en kun je in één van de vele restaurants genieten van de heerlijkste verse visgerechten.

Waarom autohuur in Marseille

Niet alleen Marseille, maar de gehele Provence kent ontelbare plekjes die het bezoeken waard zijn. Denk aan Avignon, de middeleeuwse pausenstad met haar beroemde afgebroken brug, of het natuurpark van de Camargue waar je wilde witte paarden en flamingo’s kunt bewonderen. Met een huurauto kom je langs alle beeldschone plekjes die de Provence te bieden heeft!

Populaire bestemmingen voor een huurauto in Frankrijk

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.