Auto huren Frankrijk - All-in bij de ANWB

Alleen Parijs is al een bezoek aan Frankrijk meer dan waard. De stad van de liefde is niet voor niets de belangrijkste toeristische trekpleister van het land. Maar er is nog zoveel meer te zien en te doen. Vlieg naar een van de steden en huur daar een auto. De prachtige kusten, de kastelen en niet te vergeten de overdadige wijnstreken voor een goede Beaujolai, Bordeaux of Champagne. Frankrijk heeft het allemaal. Tel daarbij de heerlijke streekgerechten op en uiteraard de bijzonder aantrekkelijke tarieven voor autohuur in Frankrijk en je moet wel tot de conclusie komen dat dit land ideaal is om te vereren met een bezoek. Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Frankrijk voor ANWB-leden

ANWB-leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service

Zoek een huurauto in Frankrijk

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Frankrijk met een huurauto

In totaal zijn er 14 verschillende wijnstreken te vinden in Frankrijk, van Champagne tot aan de Beaujolais. Bij de verschillende wijnboeren in Frankrijk is het in veel gevallen mogelijk de lokale wijn te proeven en uiteraard te kopen.

Hoewel de croissants van origine niet uit Frankrijk komen maar uit Oostenrijk, is dit broodje niet weg te denken van de Franse ontbijtbordjes. Men eet dit broodje in vele variëteiten vooral bij het zogenaamde “petit dejeuner”.

Meer dan 500 kastelen liggen er door heel Frankrijk, waarvan een groot deel zich bevinden in het Loire gebied. Langs deze rivier liggen ongeveer 140 kastelen. Het bekendste kasteel is het Kasteel van Versailles, gebouwd door Lodewijk de veertiende. Hoe kom je het gemakkelijkste bij al deze pracht en praal vraag je? Een auto huren in Frankrijk is bijzonder eenvoudig.

Leuk om te zien of te doen?!

Ga op bedevaart naar Lourdes. Bezoek Micky, Minnie, Pluto, Donald en de anderen in Disneyland Parijs. Vergaap je aan de kunst in het Louvre en beklim daarna de Eiffeltoren. Geniet van zon en zee  aan de Cote d’Azur en ervaar het ultieme vakantiegevoel als je met uw huurauto over de mooie wegen rijdt.

Waarom een auto huren in Frankrijk?

Genieten en zoveel mogelijk zien? Met een huurauto heb je pas écht vakantie! Want onze huurauto’s zijn helemaal all-inclusive. Géén extra toeslagen, geen verrassingen, alle verzekeringen zijn inclusief. Met topleveranciers als Alamo, Hertz, Europcar en anderen is de kwaliteit gegarandeerd.

Populaire bestemmingen voor een huurauto in Frankrijk

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.