Skivakantie Finland

Beleef je eigen winterse sprookje in Fins Lapland!

Fins Lapland is een bijzondere bestemming voor een skivakantie. Geniet volop van de vele unieke winterse activiteiten zoals een husky safari over ongerepte sneeuwvlaktes of een tocht op de rendierslee. Vanaf medio juli/augustus vind je hier weer onze nieuwe skivakanties in Finland.

Winterse activiteiten tijdens je skivakantie Finland

Een skivakantie in Finland is een vakantie boordevol winterse activiteiten bij de Poolcirkel. Als je gelukt hebt zie je in de avonduren het mysterieuze Noorderlicht dansen aan de hemel, een spectaculaire belevenis! Overdag kan je de latten onderbinden op de piste van Ruka of met een sneeuwscooter eropuit op de eindeloze witte vlaktes. Een bijzondere ervaring is een tocht op een rendierslee of met husky's. En wil je ontspannen? Dan ga je naar de Finse sauna om heerlijk op te warmen en daarna af te koelen in een ijswak. Durf jij?

Begeleide skivakanties in Finland

We bieden diverse skivakanties in Finland, meestal met reisbegeleiding. Met ANWB Reizen voor ANWB-leden ontdek je het land van de kerstman vanuit wintersportplaats Salla met diverse winterse activiteiten inbegrepen. Zo ga je een safari maken op een sneeuwscooter, je bestuurt een huskyslee en een rendierenslee. Ook ijsvissen staat op het programma.

Zoek een skivakantie in Finland