Zonvakantie Egypte

Ontspannen en ontdekken aan de Rode Zee

Zet een zonvakantie in Egypte echt op je verlanglijstje! Want met de oneindige zandstranden, koraalblauwe zeeën én unieke geschiedenis, is dit een fantastische vakantiebestemming. Je bent er hier echt even helemaal tussenuit. En dat op niet eens vijf uur vliegen vanaf Nederland! Vrijwel elke dag zie je hier een strak blauwe lucht en de temperaturen zijn bijna het hele jaar door aangenaam. Dit, samen met de mooie Egyptische cultuur, maakt elke vakantie hier onvergetelijk. Kies voor een zonvakantie in Hurghada of Sharm El Sheikh en word ook verliefd op Egypte.

Zonvakantie Egypte

Zonvakantie in Hurghada

Het tropische oord aan de Rode Zee dat voornamelijk bekend staat als duik- en snorkelparadijs, Hurghada is een topbestemming in Egypte. De onderwaterwereld is hier ongekend mooi. Je vind hier koralen en vissen in alle kleuren en je begeeft je echt in een andere wereld. Je hoeft geen fervent snorkelaar of duiker te zijn om hier een heerlijke vakantie te hebben. Hurghada is ook dé perfecte bestemming voor een zonvakantie. Naast relaxen op het strand kun je ook veel dingen ondernemen in Hurghada zelf. Deze stad heeft zich de laatste jaren erg ontwikkeld. Je kunt hier uren ronddwalen, langs winkels en andere toeristische bezienswaardigheden. Daarnaast zijn er veel excursies in en rondom Hurghada. Denk bijvoorbeeld aan een excursie naar de prachtig bewaard gebleven tempels in Luxor, wat slechts een korte busrit van Hurghada vandaan is.

Sharm El Sheikh

De stad gelegen tussen de Sinaï bergen en de Rode Zee is een erg bijzondere en mooie plek om je zonvakantie door te brengen. In Sharm El Sheikh bevind je je in twee werelden. Zo heb je achter je de prachtige bergen van Sinaï en voor je de magische Rode Zee. Sharm El Sheikh staat bekend om zijn oneindig lange zandstranden en de geweldige duikplekken. Maar je vindt hier ook een rijke historie met spots die echt de moeite waard zijn te bezoeken zoals het Catharina Klooster aan de voet van de Mozesberg.

Zonvakantie in Soma Bay

Ook Soma Bay is een typische Egyptische badplaats. Deze plaats is wat rustiger in vergelijking met de andere badplaatsen. Desalniettemin vind je hier ook prachtige uitgestrekte stranden voor een heerlijke zonvakantie! Een perfecte badplaats om te snorkelen en duiken of om gewoon een boekje te lezen in de zon.

Zonvakanties FOX Verre Reizen

FOX biedt het hele jaar door, zonvakanties aan voor bestemmingen over de hele wereld. Zodat u ieder moment de kou en regen kunt onstappen door een zonvakantie te boeken. Bekijk het volledige reisaanbod op de website van FOX Verre Reizen, voor een zonvakantie die bij jou past.

Zonvakanties