Wintersport Willingen

Willingen in Duitsland is geschikt voor beginnende skiërs en daarnaast heel leuk voor beginnende en gevorderde langlaufers. Voor snowboarders zijn er minder mogelijkheden in Willingen. 

Willingen (570 - 840 m) ligt in het Sauerland, dichtbij Nederland. Een gezellige winkelstraat en veel cafés zijn in het centrum te vinden. De Ettelsberg, de huisberg van Willingen, wordt bereikt via een moderne cabinelift. Verstandig is het om kort voor vertrek te informeren naar de actuele sneeuwtoestand. De plaats kan niet vergeleken worden met de populaire wintersportplaatsen in de Alpen. Het is meer een leuk tussendoortje. Vanwege de korte reistijd is Willingen ideaal voor een (lang) weekend.

Chalets en hotels in Willingen

Zoek en boek een chalet of hotel in Willingen met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Weer en sneeuwhoogte Willingen

 

Skigebied Willingen: skiërs en langlaufers

Het skigebied van Willingen heeft een totale lengte van 16 kilometer piste: 7 kilometer aan blauwe pistes, 9 kilometer rood en 0 kilometer zwart. Willingen in Duitsland is geschikt voor beginnende skiërs en daarnaast heel leuk voor beginnende en gevorderde langlaufers. Voor snowboarders zijn er minder mogelijkheden in Willingen. 

Skiverhuur en snowboardverhuur Willingen

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Willingen? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Willingen

     
Willinger Skipass 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 115,- € 34,-
Kinderen € 84,- € 23,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Duitsland
Wintersport Duitsland: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Duitsland