Wintersport Todtnau

Todtnau in Duitsland heeft voor alle beginnende wintersporters wat te bieden. Of je nu een skiër, snowboarder of langlaufer bent, in Todtnau kun je je slag slaan.

Todtnau (600 - 1.390 m) ligt in het hier iets breder wordende bovendal van de Wiese. Het tot dezelfde gemeente behorende Todtnauberg ligt iets noordelijker en heeft als toeristencentrum meer aantrekkingskracht. De bergen in de omgeving, zoals de Herzogenhorn en de Hasenhorn, met afwisselend bossen en open weidevelden bieden voor de wintersporter goede mogelijkheden. Het plaatsje Todtnauberg zelf ligt in een dalkom tegen de zuidelijke helling van de Stubenwassen.

Chalets en hotels in Todtnau

Zoek en boek een chalet of hotel in Todtnau via onze reispartner Booking.com.

Weer en sneeuwhoogte Todtnau

 

Skigebied Todtnau: geschikt voor beginners

Het skigebied van Todtnau heeft een totale lengte van 60 kilometer piste: 25 kilometer aan blauwe pistes, 25 kilometer rood en 10 kilometer zwart. Todtnau in Duitsland heeft voor alle beginnende wintersporters wat te bieden. Of je nu een skiër, snowboarder of langlaufer bent, in Todtnau kun je je slag slaan.  

Skiverhuur en snowboardverhuur Todtnau

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Todtnau? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Todtnau

Todtnau 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 196,-  € 35,-
Kinderen €  102,-  € 17,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Duitsland
Wintersport Duitsland: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Duitsland