Wintersport Sankt Englmar

Sankt Englmar in Duitsland heeft voor alle beginnende wintersporters wat te bieden. Of je nu een skiër, snowboarder of langlaufer bent, in Sankt Englmar kun je je slag slaan. Daarnaast zijn gevorderde langlaufers ook welkom in deze wintersportplaats.

Halverwege Regensburg en de Tsjechische grens vinden we, in de streek Donauwaldgau, Sankt Englmar (800 - 1.095 m). Dit wintersportoord ligt in een dalkom omgeven door fraaie bossen en ademt, zoals de meeste plaatsjes in deze regio, nog een landelijke sfeer. Langs de hellende hoofdstraat liggen in stijl gehouden woonhuizen en boerderijen. Boven de plaats is een modern centrum verrezen met veel appartementengebouwen. Sankt Englmar is een uitstekend uitgangspunt voor skiërs, aangezien er diverse skigebieden in de omgeving liggen.

Chalets en hotels in Sankt Englmar

Zoek en boek een chalet of hotel in Sankt Englmar via onze reispartner Booking.com.

Weer en sneeuwhoogte Sankt Englmar

 

Pistes Sankt Englmar

Het skigebied van Sankt Englmar heeft een totale lengte van 12,4 kilometer piste: 8,6 kilometer aan blauwe pistes, 3,4 kilometer rood en 0,4 kilometer zwart. Sankt Englmar in Duitsland heeft voor alle beginnende wintersporters wat te bieden. Of je nu een skiër, snowboarder of langlaufer bent, in Sankt Englmar kun je je slag slaan. Daarnaast zijn gevorderde langlaufers ook welkom in deze wintersportplaats.

Skiverhuur en snowboardverhuur Sankt Englmar

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Sankt Englmar? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Sankt Englmar

Sank Englmar skipas 6 dagen 1 dag
Volwassenen

€ 91

€ 21.-

Kinderen

€ 62,-

€ 11,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Duitsland
Wintersport Duitsland: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Duitsland