Wintersport Sankt Andreasberg

Sankt Andreasberg in Duitsland is ideaal voor de beginnende skiërs. Voor snowboarders is het wat minder geschikt. Beginnende en gevorderde langlaufers kunnen dan weer wel uitstekend in Sankt Andreasberg terecht.

Als meest noordelijke skiregio van Duitsland geldt de Harz als een relatief sneeuwzeker middelgebergte. Vooral rondom het National Park Harz vinden we een aantal interessante wintersportplaatsen zoals Braunlage, Hahnenklee en Sankt Andreasberg. In het weekend en bij goede sneeuwomstandigheden wordt de Harz overspoeld door liefhebbers uit Hamburg, Hannover en Berlijn. De wintersportplaats Sankt Andreasberg (600 - 900 m) ligt midden in de Oberharz, omgeven door bossen en uitgestrekte weiden. De plaats wordt veel bezocht door Kurgasten die zich hier aan lichamelijke ongemakken laten behandelen.

Chalets en hotels in Sankt Andreasberg

Zoek en boek een chalet of hotel in Sankt Andreasberg via onze reispartner Booking.com.

Weer en sneeuwhoogte Sankt Andreasberg

 

Skigebied Sankt Andreasberg: beginners en gevorderden

Het skigebied van Sankt Andreasberg heeft een totale lengte van 5,8 kilometer piste: 2,6 kilometer aan blauwe pistes, 2,2 kilometer rood en 1 kilometer zwart. Sankt Andreasberg in Duitsland is ideaal voor de beginnende skiërs. Voor snowboarders is het wat minder geschikt. Beginnende en gevorderde langlaufers kunnen dan weer wel uitstekend in Sankt Andreasberg terecht.

Skiverhuur en snowboardverhuur Sankt Andreasberg

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Sankt Andreasberg? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Sankt Andreasberg

Sankt Andreasberg 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 105,- € 27,-
Kinderen

€ 62,-

€ 17,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Duitsland
Wintersport Duitsland: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Duitsland