Wintersport Ruhpolding

Ruhpolding in Duitsland is een waar paradijs voor elke langlaufer, van beginner tot crack. Verder zijn de beginnende skiërs en snowboarders ook op hun plek in Ruhpolding. 

Ruhpolding (673 - 1.425 m) vormt een andere hoek van de Chiemgauer Dreieck. Het vroeger zo onbetekenende plaatsje heeft sinds de opkomst van het toerisme een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Het drukke vakantieleven speelt zich voornamelijk af in de hoofdstraat van het oude centrum, waar hier en daar het verleden nog voortleeft in muurschilderingen. Rond een uur of vier wordt er druk geflaneerd langs Konditoreien en winkels. Rustzoekers vinden iets buiten het centrum een kleine villawijk, waar ook toeristenonderkomens te vinden zijn. Voor een afdaling kun je terecht op de Rauschberg of op de Unternberg.

Chalets en hotels in Ruhpolding

Zoek en boek een chalet of hotel in Ruhpolding met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Weer en sneeuwhoogte Ruhpolding

 

Skigebied Ruhpolding: geschikt voor iedereen

Het skigebied van Ruhpolding heeft een totale lengte van 6,8 kilometer piste: 1,8 kilometer aan blauwe pistes, 3,5 kilometer rood en 1,5 kilometer zwart. Ruhpolding in Duitsland is een waar paradijs voor elke langlaufer, van beginner tot crack. Verder zijn de beginnende skiërs en snowboarders ook op hun plek in Ruhpolding. 

Skiverhuur en snowboardverhuur Ruhpolding

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Ruhpolding? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Ruhpolding

     
Unternberg 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 120,- € 20,-
Kinderen € 96,- € 16,-
     
Skiarena Westernberg 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 84,- € 14,-
Kinderen € 66,- € 11,-
     
Ruhpolding 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 150,- € 25,-
Kinderen € 108,- € 18,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Duitsland
Wintersport Duitsland: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Duitsland