Wintersport Pfronten

Pfronten in Duitsland heeft voor bijna alle soorten wintersporters wat te bieden: gevorderde skiërs, beginnende en gevorderde langlaufers en beginnende snowboarders. In Pfronten beleven zij veel plezier.

Pfronten (900 - 1.800 m) ligt aan de noordoostrand van de Allgäuer Alpen en is een opvallend langgerekt dorp, dat aan weerszijden van de Deutsche Alpenstraße is gebouwd. De plaats wordt veel bezocht door families die in vakantiewoningen iets buiten het dorp verblijven. Rond de après-ski gaat het er rustig aan toe. De doorgaande weg door het centrum kan daar in de weekends nogal eens opstoppingen veroorzaken, in de toekomst zal deze echter om het dorp heen worden aangelegd.

Chalets en hotels in Pfronten

Zoek en boek een chalet of hotel in Pfronten via onze reispartner Booking.com.

Weer en sneeuwhoogte Pfronten

 

Skigebied Pfronten: beginners en gevorderden

Het skigebied van Pfronten heeft een totale lengte van 12,6 kilometer piste: 6,6 kilometer aan blauwe pistes, 4,5 kilometer rood en 1,5 kilometer zwart. Pfronten in Duitsland heeft voor bijna alle soorten wintersporters wat te bieden: gevorderde skiërs, beginnende en gevorderde langlaufers en beginnende snowboarders. In Pfronten beleven zij veel plezier.

Skiverhuur en snowboardverhuur Pfronten

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Pfronten? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Pfronten

     
Allgäu / Tirol - Vitales Land 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 178,- -
Kinderen € 107,- -

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Duitsland
Wintersport Duitsland: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Duitsland