Wintersport Oberwiesenthal

Oberwiesenthal in Duitsland is geschikt voor alle beginnende skiërs, langlaufers en snowboarders. Oberwiesenthal biedt het allemaal. Voor gevorderden is Oberwiesenthal minder geschikt.

De wintersportplaats Oberwiesenthal (900 - 1.215 m) ligt in het Erzgebergte en kent een rijke wintersporttraditie. Met de eenwording van de beide Duitslanden is Oberwiesenthal de hoogst gelegen plaats van de Bundesrepubliek. Het gezellige centrum van het stadje, waarvan de inwoners ooit leefden van de opbrengsten uit de zilvermijnen, is nog in oude stijl bewaard gebleven. Omdat Oberwiesenthal dicht bij de Tsjechische grens ligt, bestaat de mogelijkheid om, bij wijze van afwisseling, ook eens bij de buren te gaan skiën of een bezoek te brengen aan bijvoorbeeld de beroemde Tsjechische kuuroorden Karlsbad en Marienbad.

Chalets en hotels in Oberwiesenthal

Zoek en boek een chalet of hotel in Oberwiesenthal via onze reispartner Booking.com.

Weer en sneeuwhoogte Oberwiesenthal

 

Skigebied Oberwiesenthal: geschikt voor beginners

Het skigebied van Oberwiesenthal heeft een totale lengte van 17,9 kilometer piste: 8,8 kilometer aan blauwe pistes, 6,5 kilometer rood en 2,6 kilometer zwart. Oberwiesenthal in Duitsland is geschikt voor alle beginnende skiërs, langlaufers en snowboarders. Oberwiesenthal biedt het allemaal. Voor gevorderden is Oberwiesenthal minder geschikt.

Skiverhuur en snowboardverhuur Oberwiesenthal

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Oberwiesenthal? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Oberwiesenthal

     
Skigebiet Oberwiesenthal 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 117,- € 26,-
Kinderen € 95,- € 21,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Duitsland
Wintersport Duitsland: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Duitsland