Wintersport Oberstdorf

Oberstdorf in Duitsland is eigenlijk geschikt voor alle wintersporters. Of je nu beginner bent of gevorderde, in Oberstdorf kunnen skiërs, snowboarders en langlaufers goed terecht.

Oberstdorf (815 - 2224 m) is een van de beroemdste Duitse wintersportplaatsen en doet qua sfeer niet onder voor gerenommeerde Oostenrijkse wintersportoorden. Behalve een behoorlijk scala aan pistes kent Oberstdorf talrijke grote wintermanifestaties zoals het Vierschanzentoernooi rond de jaarwisseling. Oberstdorf is aangesloten op het skigebied Kanzelwand van Riezlern (Kleinwalsertal/ Oostenrijk).

Chalets en hotels in Oberstdorf

Zoek en boek een chalet of hotel in Oberstdorf met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Weer en sneeuwhoogte Oberstdorf

 

Skigebied Oberstdorf: geschikt voor iedereen

Het skigebied van Oberstdorf heeft een totale lengte van 45,8 kilometer piste: 11,8 kilometer aan blauwe pistes, 30 kilometer rood en 4 kilometer zwart. Oberstdorf in Duitsland is eigenlijk geschikt voor alle wintersporters. Of je nu beginner bent of gevorderde, in Oberstdorf kunnen skiërs, snowboarders en langlaufers goed terecht.

Skiverhuur en snowboardverhuur Oberstdorf

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Oberstdorf? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Oberstdorf

     
Ski-Oberstdorf-Kleinwalsertal 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 220,- € 46,-
Kinderen € 75,- € 17,50

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Duitsland
Wintersport Duitsland: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Duitsland