Wintersport Oberstaufen

Oberstaufen in Duitsland is eigenlijk geschikt voor alle types skiërs. Of je nu net begint of juist een gevorderde wintersporter bent, Oberstaufen biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Oberstaufen (741 - 1.708 m) is zowel ’s zomers als ’s winters een belangrijke toeristenplaats in het westen van de Allgäu. Oberstaufen ligt aan de Deutsche Alpenstraße en omvat vier dorpsdelen, waarvan een op de grens van Duitsland en Oostenrijk. De gemeente wordt in z’n geheel door imponerende bergen omgeven, zoals de Denneberg en de Hochgrat. De hellingen van deze bergen zijn verantwoordelijk voor de wintersportfaam van Oberstaufen.

Chalets en hotels in Oberstaufen

Zoek en boek een chalet of hotel in Oberstaufen met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Weer en sneeuwhoogte Oberstaufen

 

Skigebied Oberstaufen: beginners en gevorderden

Het skigebied van Oberstaufen heeft een totale lengte van 40,5 kilometer piste: 11 kilometer aan blauwe pistes, 22,5 kilometer rood en 7 kilometer zwart. Oberstaufen in Duitsland is eigenlijk geschikt voor alle types skiërs. Of je nu net begint of juist een gevorderde wintersporter bent, Oberstaufen biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Skiverhuur en snowboardverhuur Oberstaufen

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Oberstaufen? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Oberstaufen

     
Imbergbahn Oberstaufen 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 151,- € 34,50
Kinderen € 86,- € 18,-
     

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Duitsland
Wintersport Duitsland: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Duitsland