Wintersport Oberhof

Oberhof in Duitsland is geschikt voor beginnende skiërs, snowboarders en langlaufers. Daarnaast is Oberhof een leuke uitdaging voor gevorderde langlaufers. Oberhof biedt plezier voor iedereen.

Oberhof (800 - 850 m) in het Thuringer Wald is bekend geworden als wintersportoord in de vroegere DDR. De plaats staat vooral in het teken van nordische sporten als biatlon, skispringen en langlaufen. Geen wonder overigens, want het middelgebergte rondom Oberhof leent zich beter voor genoemde sporten dan voor het alpineskiën.

Chalets en hotels in Oberhof

Zoek en boek een chalet of hotel in Oberhof via onze reispartner Booking.com.

Weer en sneeuwhoogte Oberhof

 

Skigebied Oberhof: geschikt voor iedereen

Het skigebied van Oberhof heeft een totale lengte van 0,8 kilometer piste: 0,8 kilometer aan blauwe pistes, 0 kilometer rood en 0 kilometer zwart. Oberhof in Duitsland is geschikt voor beginnende skiërs, snowboarders en langlaufers. Daarnaast is Oberhof een leuke uitdaging voor gevorderde langlaufers. Oberhof biedt plezier voor iedereen.

Skiverhuur en snowboardverhuur Oberhof

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Oberhof? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Oberhof

     
Oberhof am Rennsteig 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 119,40 € 19,90
Kinderen € 89,40 € 14,90

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Duitsland
Wintersport Duitsland: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Duitsland