Wintersport Hahnenklee

Hahnenklee in Duitsland is geschikt voor beginnende skiërs en langlaufers. Ben je een gevorderde langlaufer? Bezoek Hahnenklee dan ook zeker.

Als meest noordelijke skiregio van Duitsland geldt de Harz als een van de meest sneeuwzekere middelgebergten. Vooral rondom het National Park Harz vinden we een aantal interessante wintersportplaatsen zoals Braunlage, Hahnenklee en Sankt Andreasberg. In het weekend en bij goede sneeuwomstandigheden wordt de Harz overspoeld door liefhebbers uit Hamburg, Hannover en Berlijn. Hahnenklee (560 - 720 m) ligt in de zogenaamde Oberharz, het hoogste deel van de Harz. Van oorsprong een mijnwerkersnederzetting is het gehucht uitgegroeid tot een geliefd vakantieplaatsje. De Bocksberg biedt de alpineskiër vijf afdalingen.

Chalets en hotels in Hahnenklee

Zoek en boek een chalet of hotel in Hahnenklee via onze reispartner Booking.com.

Weer en sneeuwhoogte Hahnenklee

 

Skigebied Hahnenklee: alle type wintersporters

Het skigebied van Hahnenklee heeft een totale lengte van 4,8 kilometer piste: 1,7 kilometer aan blauwe pistes, 2,5 kilometer rood en 0,6 kilometer zwart. Hahnenklee in Duitsland is geschikt voor beginnende skiërs en langlaufers. Ben je een gevorderde langlaufer? Bezoek Hahnenklee dan ook zeker.wintersport/skigebieden/weer.html#

huur en snowboardverhuur Hahnenklee

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Hahnenklee? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Hahnenklee

     
ErlebnisBocksberg Hahnenklee 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 150,- € 27,90
Kinderen € 90,- € 16,90

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Duitsland
Wintersport Duitsland: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Duitsland