Wintersport Feldberg

Feldberg in Duitsland biedt voor alle beginners plezier. Daarnaast kunnen ook gevorderde langlaufers en snowboarders genieten in Feldberg. Voor gevorderde skiërs is Feldberg wat minder geschikt.

Het dorp Feldberg (980 - 1448 m) is vernoemd naar de hoogste berg van het Zwarte Woud. Het is een gezellig ongecompliceerd familie skigebied dat nog barst van de lokale folklore. Niet alleen skiërs vinden hier goede mogelijkheden, ook langlaufers en wandelaars hebben het hier goed naar de zin. Wel even de sneeuwberichten in de gaten houden.

Chalets en hotels in Feldberg

Zoek en boek een chalet of hotel in Feldberg met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Weer en sneeuwhoogte Feldberg

 

Skigebied Feldberg: geschikt voor iedereen

Het skigebied van Feldberg heeft een totale lengte van 50 kilometer piste: 10 kilometer aan blauwe pistes, 25 kilometer rood en 15 kilometer zwart. Feldberg in Duitsland biedt voor alle beginners plezier. Daarnaast kunnen ook gevorderde langlaufers en snowboarders genieten in Feldberg. Voor gevorderde skiërs is Feldberg wat minder geschikt.

Skiverhuur en snowboardverhuur Feldberg

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Feldberg? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Feldberg

     
Feldberg 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 196,- € 35,-
Kinderen € 124,- € 23,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Duitsland
Wintersport Duitsland: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Duitsland