Wintersport Berchtesgaden

In Berchtesgaden in Duitsland kunnen alle beginners terecht. Daarnaast is er in Berchtesgaden ook genoeg uitdaging voor de gevorderde skiërs en langlaufers.

Berchtesgaden (630 - 1.800 m), een uit z’n voegen gegroeid marktplaatsje, vormt het middelpunt van het Berchtesgadener Land. De plaats ligt op ongeveer anderhalf uur rijden van München. De omgeving van Berchtesgaden herbergt veel landschappelijk schoon en wordt gekenmerkt zich door de enorme bergwanden van de Hoher Göll, Watzmann, Hochkalter en Untersberg. De uitstraling van Berchtesgaden verraadt veel van de rijke historie. In het sfeervolle centrum kan volop worden gewinkeld, een aardige bijeenkomst is dat deze stadskern autovrij is. Belangrijke bezienswaardigheden zijn de kerken uit de elfde, twaalfde en veertiende eeuw alsmede het Heimatmuseum, het museum voor handwerkkunst en het koninklijk slot.

Chalets en hotels in Berchtesgaden

Zoek en boek een chalet of hotel in Berchtesgaden via onze reispartner Booking.com.

Weer en sneeuwhoogte Berchtesgaden

 

Skigebied Berchtesgaden: beginners en gevorderden

Het skigebied van Berchtesgaden heeft een totale lengte van 44,9 kilometer piste: 12,05 kilometer aan blauwe pistes, 29,1 kilometer rood en 3,7 kilometer zwart. In Berchtesgaden in Duitsland kunnen alle beginners terecht. Daarnaast is er in Berchtesgaden ook genoeg uitdaging voor de gevorderde skiërs en langlaufers.

Skiverhuur en snowboardverhuur Berchtesgaden

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Berchtesgaden? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Berchtesgaden

     
Berchtesgadener Land 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 158,- -
Kinderen € 93,- -

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Duitsland
Wintersport Duitsland: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Duitsland