Wintersport Bayrischzell

Bayrischzell in Duitsland heeft voor alle beginnende en gevorderde wintersporters wat te bieden. Of je nu een skiër, snowboarder of langlaufer bent, in Bayrischzell kun je je slag slaan.

Bayrischzell (800 - 1.563 m) is een aardig bergdorp in het beschutte dal van de Leitzach met als buren bergen met toppen tot 1850 m hoogte. Samen met de dorpsdelen Geitau en Osterhofen ligt het ongeveer 50 km ten zuiden van München, wat ook hier vooral in de weekends merkbaar is. Bayrischzell is één van de dorpen die in staat is geweest de modernisering zoveel mogelijk buiten de deur te houden; het heeft nog een echt dorpsgezicht.

Chalets en hotels in Bayrischzell

Zoek en boek een chalet of hotel in Bayrischzell via onze reispartner Booking.com.

Weer en sneeuwhoogte Bayrischzell

 

Skigebied Bayrischzell: beginners en gevorderden

Het skigebied van Bayrischzell heeft een totale lengte van 30 kilometer piste: 5 kilometer aan blauwe pistes, 23 kilometer rood en 2 kilometer zwart. Bayrischzell in Duitsland heeft voor alle beginnende en gevorderde wintersporters wat te bieden. Of je nu een skiër, snowboarder of langlaufer bent, in Bayrischzell kun je je slag slaan.

Skiverhuur en snowboardverhuur Bayrischzell

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Bayrischzell? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Bayrischzell

     
Skiparadies Sudelfeld 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 168,- € 33,-
Kinderen € 84,- € 16,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Duitsland
Wintersport Duitsland: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Duitsland