Skivakantie Duitsland

Heb je geen zin om heel ver te rijden voor je volgende skivakantie? De sneeuw in Duitsland is dichtbij zoals het Sauerland. Dat is heel goed te doen, zelfs voor een skivakantie van een paar dagen. Andere populaire gebieden voor een skivakantie verder weg in Duitsland zijn de Eifel, Harz, Zwarte Woud en Beieren.

Skivakantie Duitsland boeken bij de ANWB

Bij ANWB reisorganisatie Pharos Reizen vind je diverse skivakanties in Duitsland voor gezinnen en stellen. Op basis van all- of more-inclusive in hotels of in vakantieparken. Pharos Reizen is gespecialiseerd in kindvriendelijke accommodaties. Vaak is er een kinderclub waar allerlei leuke winterse activiteiten worden georganiseerd.

Een skivakantie in Duitsland kiezen

Voor een korte skivakantie in Duitsland hoef je niet ver te rijden. Vanaf Utrecht is het ongeveer 3 uur rijden en dan ben je al in het Sauerland. Hier vind je populaire skivakantie bestemmingen zoals Willingen en Winterberg, ideaal voor een lang weekend op de latten. Wil je een langere skivakantie in Duitsland, kies dan voor plaatsen als Garmisch-Partenkirchen voor een skivakantie met olympische allure of voor Reit im Winkl of Oberstdorf. Deze plaatsen liggen al tegen de Oostenrijkse skigebieden aan.

Je skivakantie Duitsland zelf samenstellen

Wil je op skivakantie in Duitsland, dan is een chalet, bungalow of hotel zo geregeld. Ook deze boek je eenvoudig via ANWB.