Auto huren München

München is een bruisende stad met vele mogelijkheden voor elke toerist! Ga je ook op stedentrip naar München? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur München voor ANWB-leden

ANWB-leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service!

Zoek een huurauto in München

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in München

München staat vooral bekend als verkeersknooppunt onderweg naar de wintersportgebieden in de Alpen en vanwege het Oktoberfeest, maar deze stad heeft veel meer te bieden! Bezoek eens één van de prachtige gebouwen, zoals het enorme paleis München Residenz of de indrukwekkende Frauenkirche. Ook shopliefhebbers kunnen hier zeker hun hart ophalen! De stad kent bijzondere straten met chique en unieke boetiekjes. Ook het nachtleven is erg uitbundig en divers.

Waarom autohuur in München

München heeft een sterke reputatie wat betreft bezienswaardigheden. De meeste grote bezienswaardigheden liggen in het centrum, maar ook buiten de stadsring vind je bijzondere bezienswaardigheden. Wil je écht alles van deze indrukwekkende stad zien? Met een huurauto in München kom je overal!

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.