Beieren in een notendop

Leuke dingen doen tijdens je vakantie Beieren

Beieren is gemoedelijk en de ideale streek voor een (gezins)vakantie of tussenstop op weg naar het zuiden. 

Geniet in de Alpen van Beieren

Vakantie Beieren, wandelen en fietsen

In het zuidoosten van Duitsland komen tradities, culinair genot, sportieve activiteiten en prachtige steden samen. De indrukwekkende natuur nodigt uit tot een korte of lange(re) wandeling of fietstocht. Hoogtepunt zijn natuurlijk de Beierse Alpen, afgewisseld met kristalheldere meren, groene weiden en bossen. Shoppers en liefhebbers van cultuur kunnen terecht in München, Bamberg of Regensburg.

Een paar highlights...

Vakantie Beieren, culinair genieten

Drink een pilsje in een typische Biergarten in München. Of ga zwemmen in de Chiemsee, het grootste meer van Beieren. Pak de gondel bij de Klammerwand naar 1500 meter hoogte voor een fraai panorama. De Alpen in Beieren zijn ook rijk aan korte en lange(re) wandelroutes. Er zijn genoeg wandel- en fietsroutes uitgezet om niet te verdwalen. Kortom: genoeg te doen (en zien) voor iedereen.

Wat doe jíj vandaag in Beieren?

Op de hoogte blijven van alle activiteiten en evenementen in Beieren? Abonneer je dan op de Nieuwsbrief van Beieren. Op deze site vind je ook een schat aan informatie.

 

 

 

Jouw eigen vakantie naar Beieren boeken?

Kun je niet wachten om het Duitse Beieren met eigen ogen te zien? Boek je vakantie bij de ANWB, veilig, vertrouwd en met veel extra's voor leden. Wij wensen je een hele leuke vakantie!

Zoek en boek je vakantie Beieren

Of bekijk de vakanties in Beieren van Pharos Reizen

Autovakantie Beieren