Waarom naar Zuid-Jutland?

ANWB samen met VisitDenmark

Voor een afwisselende, sportieve (kampeer)vakantie hoef je niet al te ver te rijden. Denk bijvoorbeeld aan Sønderjylland/Zuid-Jutland, met z'n schitterende stranden, leuke gezinsactiviteiten en bezienswaardige stadjes. Een ideale reisbestemming! 

Op ongeveer 6 uurtjes rijden vanaf Utrecht, net boven de Duitse grens, ligt Sønderjylland/Zuid-Jutland. Deze bestemming is daarmee dichterbij dan je denkt en ideaal voor gezinnen met kids. Zuid-Jutland is ook geschikt voor als je er even tussenuit wilt, maar niet al te ver wilt rijden.

Fraaie fjorden

Het gebied strekt zich uit van kust tot kust en heeft veel open vlaktes, stranden, zeepolders, beboste heuvels en diepe fjorden. Voor een schitterende natuur hoef je dus écht niet verder noordwaarts te rijden.

Lekker uitwaaien

In deze regio kun je van alles doen en ervaren. Bezoek bijvoorbeeld een van de attractieparken, ga een stuk fietsen of maak een lange wandeling over het strand. Voor het hele gezin is het leuk om zeehondjes te spotten bij de Waddenzee.

Korting op attracties met MOJN-kaart

Wanneer je als gast in Sønderjylland/Zuid-Jutland overnacht, ontvang je een aantal extra voordelen. Op verschillende plaatsen in Zuid-Jutland krijg je een MOJN-kaart. Als je deze kaart bij een aantal aangewezen attracties presenteert, ontvang je een extra voordeel. Verblijf je niet in een van de accommodaties die MOJN Card-partners zijn, dan kun je een MOJN-kaart kopen. De kaart is voor één huishouden en is geldig voor de rest van 2019. Bekijk het overzicht van alle partners/aanbieders.

Alle informatie op één site

Wil je (actuele) informatie over Zuid-Jutland, kijk dan op de uitgebreide, Engelstalige website van Sonderjylland.