Ontdek kamperen in Denemarken

ANWB samen met VisitDenmark

In Denemarken vind je prachtige ongerepte natuur, mooie stranden en knusse dorpjes. Je vind hier ook nog eens diverse activiteiten voor jong èn oud.  Bezoek bijvoorbeeld Legoland of ontdek de schitterende kustlijn tijdens een fietstocht.  En vanwege de goede bereikbaarheid vanuit Nederland is het ook nog eens een aantrekkelijke kampeerbestemming.

Ga mee op reis naar Denemarken

Benieuwd naar wat Denemarken te bieden heeft voor de kampeerder? Lindsey ging voor ANWB Kamperen en VisitDenmark mee op reis en maakte een uniek reisverslag. Volg haar avonturen in de onderstaande vlogs, en ontdek alles over waarom Denemarken de perfecte kampeerbestemming is. 

Bekijk alle afleveringen van Love for the Campsite

Love for the Campsite

Benieuwd naar wat Denemarken te bieden heeft voor de kampeerder? Bij het TV-programma Love for the Campsite reizen Ron Brandsteder en Patrick Martens door Denemarken met een groep van acht alleengaande senioren waarbij de kampeerervaring van het ene uiterste naar het andere gaat. Beleef de avonturen van dit vrolijke gezelschap vanaf 23 maart iedere maandag om 21:30 uur bij ONS of bekijk de herhaling zaterdag om 16:00 uur.

Ontdek de campings van Love for the campsite

Vakantiepark De Heigraaf
Drejby Strand Camping
Skive Fjord Camping
Svinklov Camping
Mons Klint Camping
Nysted StrandCamping

Bekijk de mooiste kampeerreizen en campings in Denemarken én verder.