3x Slapen in Kopenhagen

Logeren in Kopenhagen is niet goedkoop. Vooral als er congressen of evenementen zijn is het stevig zoeken naar een betaalbare slaapplek. In de weekends en in de vakantieperiodes maak je de meeste kans op een goede deal. Tip: let goed op of het (dikwijls prijzige) ontbijt is in begrepen.

Hotel Kopenhagen tot € 75

Danhostel Copenhagen Amager ligt op 4 km van het centrum van Kopenhagen in het Amagerfaelled-park. Keuze uit eigen of gedeelde badkamer. Kamerprijzen vanaf € 69 via booking.com.

Hotel Kopenhagen van € 75-150

Wakeup Copenhagen Borgergade is een modern, centraal gelegen hotel, 5 minuten lopen van Nyhavn. Kamerprijzen vanaf € 128 via booking.com.

Hotel Kopenhagen boven € 150

Copenhagen Admiral Hotel is gevestigd in een monumentaal pand, gelegen aan het water, naast paleis Amalienborg en tegenover het Operagebouw. Kamerprijzen vanaf € 206 via booking.com.

Een stedentrip naar Kopenhagen boeken

Wil je Kopenhagen met eigen ogen zien? Boek dan een stedentrip bij de ANWB. Veilig, vertrouwd en altijd het met voordeel van je ANWB-lidmaatschap. Samen met onze reispartner Stedentrips.nl zochten we de allerbeste aanbiedingen voor je uit.

Bekijk top stedentrips naar Kopenhagen

Of bekijk het aanbod van onze reisdochter Pharos