Kamperen in Zuid-Jutland

ANWB samen met VisitDenmark

Groene heuvels en dalen, witte stranden, gezellige eilandjes, fraaie stadjes langs de kust, ongerepte bossen en fjorden met ondiepe oevers in het oosten. In Sønderjylland/Zuid-Jutland kun je kamperen op de mooiste plekken. 

In Sønderjylland/Zuid-Jutland liggen meer dan 50 campings als een parelsnoer langs de kust. Vooral aan de oostkust liggen ze helemaal tot aan het water, en kun je vanaf je voortent zo het strand opwandelen. De campings zijn van goede kwaliteit en de meeste hebben moderne voorzieningen. Meerdere bieden ook faciliteiten aan voor honden zoals hondedouches en losloopgebieden. 

Veel kampeermogelijkheden

Elke type kampeerder kan in Zuid-Jutland terecht, of je nu een eenvoudig grasveld of een camping met alle voorzieningen zoekt. Kampeerders zijn ook dol op de veelzijdigheid van het gebied. Of je nu een actieve vakantie met surfen, fietsen of wandelen wilt, of juist lekker wilt ontspannen in een spa en gezellig shoppen. Zuid-Jutland biedt voor ieder wat wils. Door de goede infrastructuur en relatief korte afstanden zijn alle bezienswaardigheden goed bereikbaar. 

Boeken?

Zoek je een camping in Zuid-Jutland? Boek vertrouwd bij de ANWB