Acture Park: de sportiefste streek van Denemarken

ANWB samen met VisitDenmark

Acture Park is een aantrekkelijk concept waarbij je allerlei activiteiten kunt ondernemen in Aabenraa en Haderslev in Sønderjylland/Zuid-Jutland. Ga bijvoorbeeld karten op de langste kartbaan van Denemarken, beklim de hoogste klimmuur of probeer boogschieten. Één ding is zeker: in dit attractiepark zul je nooit vervelen!

Ben je dol op actie en natuur? Bezoek dan het aantrekkelijke landschap bij Haderslev en Vojens, waar je een schat aan avonturen vindt. Natuur, sport en bewegen staan centraal. Alles samengevat onder de noemer Acture Park

Action en Nature

Laat je hart sneller kloppen op een mountainbike in het bos, ga racen op een skelter of schiet met pijl en boog naar een levensecht schuimdier - om maar een paar van de attracties te noemen. Je kunt ook kano varen, paintballen of met je vingertoppen aan een 30 meter hoge klimmuur hangen. Om maar wat te noemen.

Samenwerking

Acture Park is een samenwerking tussen activiteitenaanbieders langs Tunneldalen - een schilderachtige vallei die loopt van Haderslev tot Vojens. Beschouw het als een gigantisch themapark waar je je eigen programma kunt samenstellen.

Wereld van de F16

Er is voor ieder wat wils in Acture Park. Geniet van een picknick of maak een rustige fietstocht in het bos. Heel iets anders is een bezoek aan de straaljagerbasis van Fighter Wing Skrydstrup. Kortom: genoeg afwisseling!