Auto huren Curaçao - ANWB autohuur

Curaçao is het eiland met de parelwitte stranden, adembenemende snorkel- en duiklocaties, diverse nationale parken en een kleurrijk straatbeeld. Ontdek het hele eiland met een huurauto. Zo heb je volledige vrijheid om tijdens je vakantie alles te zien en te beleven op Curaçao! Via ANWB regel je via Sunny Cars een autohuur op Curaçao tegen aantrekkelijke tarieven. Een huurauto boek je altijd all-inclusive, dus geen extra toeslagen, geen verrassingen, alle verzekeringen zijn inclusief.

Korting op autohuur Curacao voor ANWB-leden  

ANWB Leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service

Zoek een huurauto in Curacao

Curacao

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Stranden en duiklocaties

Je wilt natuurlijk zo veel mogelijk van het eiland zien. Curaçao is nu eenmaal een eiland waar heel veel strand aanwezig is. Een huurauto op Curaçao maakt het mogelijk om vele stranden te bezoeken. Curaçao staat ook bekend om de kleurrijke onderwaterwereld. Er zijn fantastische snorkel- en duiklocaties op Curaçao en met een huurauto zijn ze goed te bereiken. Door een auto te huren heb je echt alle vrijheid die je je maar kunt wensen.

Daarom autohuur doen op Curaçao

Curaçao biedt behalve mooie stranden nog veel meer. Bezoek de Curaçao Ostrich Farm met een huurauto en voer de struisvogels. Of rij naar Willemstad, de hoofdstad. In de wijk Otrabanda vind je de meest luxe winkels van Curaçao. Ook vind je op Curaçao plantagehuizen, de Hato grotten en het Rif Fort die de moeite waard zijn om naartoe te gaan. Er is zoveel te zien en te doen dat het onmogelijk is dit allemaal met het openbaar vervoer te bezoeken. Maar met de autohuur van onze partner Sunny Cars haal je alles uit je vakantie! Er is een ruime keuze uit verschillende huurauto’s om op je wensen te laten aansluiten. De huurauto’s zijn altijd helemaal all-inclusive. Géén extra toeslagen, geen verrassingen en alle verzekeringen zijn inclusief.

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.