Auto huren Canada - All-in bij de ANWB

In Canada hoeft je je echt nooit te vervelen. Je kunt in Canada makkelijk een auto huren en een nationaal park bezoeken, picknicken in één van de vele parken, een museum bezoeken, een dagje winkels of walvissen spotten. Dit zijn zomaar een paar uitstapjes die je tijdens je bezoek aan Canada echt niet mag missen. Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Canada voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Canada met een huurauto

Calgary, Montreal, Quebec, Toronto en Vancouver… een paar prachtige steden in Canada die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Echter daarnaast is het land grotendeels natuur (park) en vele delen zijn ongerept. De natuurgebieden als de Niagara Watervallen, Rocky Mountains, St. Lawrence rivier en Hudson Bay zijn prima te bereiken met een huurauto.

Leuk om te zien of te doen?!

IJsberen zien lopen op de toendra. Het noorderlicht aanschouwen. Slenteren door de kleine steegjes van Ontario. Picknick op een gletsjer. Vergaap je aan de schoonheid van de Notre dame de Montreal. Dwaal rond bij de Rocky Mountains. Huur een auto en rijd naar de Fortifications of Quebec.

Waarom een auto huren in Canada?

Genieten en zoveel mogelijk zien? Met een huurauto heb je pas écht vakantie! Want onze huurauto’s zijn helemaal all-inclusive. Géén extra toeslagen, geen verrassingen, alle verzekeringen zijn inclusief. Met top leveranciers als Alamo en National is kwaliteit gegarandeerd.

Populaire bestemmingen om een auto te huren in Canada

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.