Camperreizen door Nieuw-Zeeland

Ben je op zoek naar een land waarin je binnen een paar weken reizen de wereld in het klein kan bekijken? Dan is Nieuw-Zeeland het land voor jou!

Tijdens je camperreis geniet je in eigen tempo van al het natuurschoon die het land te bieden heeft. Reis vanaf wereldstad Auckland naar de prachtige eilanden en helderblauwe zee van de Bay of Islands.

Reis met de camper door vulkanisch landschap met geisers en borrelende modderpoelen naar hoofdstad Wellington waar je de overtocht maakt naar het Zuidereiland. Hier wacht je een oud regenwoud met prachtige stranden, spectaculaire rotsformaties, gletsjers en prachtige fjorden die uit het water rijzen. Verder zie je 'the adventure capitol of New-Zealand' Queenstown, de prachtige natuur in de Catlins, de betoverende Mount Cook, de Engelse stad Christchurch en je kunt zwemmen met dolfijnen en walvissen spotten in Kaikoura. En dan is er nog veel meer om zelf te ontdekken.

Bereken de prijs van een losse camper

Een camperreis naar Nieuw-Zeeland met ANWB Ledenreizen

Boek je camperreis naar Nieuw-Zeeland. Met ANWB Ledenreizen geniet je van exclusief aanbod en hoe langer lid, hoe meer gratis extra's! Bekijk onze aanbiedingen en boek direct online.

Zoek een camperreis
 

Campervakanties Travelhome en Camper.nl

Onze reisdochters Travelhome en Camper.nl zijn specialist camperreizen en hebben exclusieve reizen naar Nieuw-Zeeland in hun reisaanbod. Bekijk snel de websites:

Aanbiedingen Travelhome

Camper huren Nieuw-Zeeland