Camperreis met camper van Cruise America

Cruise America is de grootste camperverhuurder van Noord Amerika

Je kunt kiezen uit verschillende campertypes maar deze zijn allemaal voorzien van een douche, toilet, gasstel, koelkast en diepvries. Het model C30 heeft een aparte slaapkamer achterin met een vrije omloop om het bed, deze camper biedt plaats aan 7 personen (waaronder enkele kleinere kinderen) maar is ook ideaal voor 2 personen. Door de vele specials die op model gegeven worden is deze ruime camper vaak zelfs het voordeligst!

Op het kantoor van de ANWB reisorganisatie Travelhome is vaak het campertype C25 te bezichtigen, zo kun je zien hoe zo’n camper er nu in het echt uitziet. Dat zegt toch meer dan foto’s.

Dit is inclusief bij een camper van Cruise America

De camperreizen met een camper van Cruise America zijn altijd inclusief inventaris, een bepaald aantal kilometers en een basisverzekering. Cruise America biedt een basiskwaliteit aan campers en ook de inventaris is basis. Je ontvangt borden en bekers, pannen, bestek, handdoeken en beddengoed.

Het aantal kilometers dat je verwacht te rijden kun je zelf aangeven of wij maken een schatting. Op basis hiervan koopt je vooraf kilometers in. Het kan zijn dat een ongelimiteerd aantal kilometers het voordeligst is, in dat geval wordt dit automatisch opgenomen in de offerte.

Cruise America heeft de verzekering inbegrepen in de dagprijs van de camper. Hierbij geldt echter nog wel een eigen risico. Dit eigen risico kun je wel verzekeren met een No Risk Camperverzekering. Travelhome voorziet je van een passend advies.

Prijzen camperhuur Cruise America

Een veelgestelde vraag: wat kost nu een camperreis van drie weken naar Noord Amerika? Deze vraag is niet altijd gemakkelijk te beantwoorden. Cruise America werkt namelijk met een zogenaamd flexsysteem. Dit houdt in dat de prijs wordt afgesteld op de vraag en kan variëren per locatie en per campertype. Deze prijzen kunnen wekelijks wijzigen en hierbij geldt, hoe vroeger je boekt, hoe lager de prijs.

Je kunt vrijblijvend een reisvoorstel voor een camperreis op maat aanvragen of online een prijs berekenen, hierin worden de meest actuele prijzen opgenomen. Ook kun je kiezen voor een van de pakketreizen, hierbij zijn vlucht, hotel, camper en soms ook campings bij de prijs inbegrepen.

Bekijk onze camperreizen