Camperreizen Australië

G'day mate! Ook al heb je Australië al meermalen bezocht, het land blijft je betoveren en er blijft voldoende te ontdekken. Ga je voor de eerste keer, dan is de kans groot dat het land zich in je hart nestelt en je ervan blijft dromen terug te keren.

Australië heeft het allemaal. Reis door uitgestrekte vlaktes waar je je nog een echte pionier waant of waag je in een van de bruisende steden, verken de betoverende onderwaterwereld van het Great Barrier Reef en Ningaloo Reef, ontspan aan een van de witte stranden, wandel door het oude regenwoud met zijn mooie watervallen, leer van de oude cultuur van de Aboriginals, zie kangaroe’s, koala’s, krokodillen en vogelbekdieren in het wild en maak kennis met de uitermate vriendelijke bevolking.

Na aankomst in het land stap je snel over op de Australische 'no worries' mentaliteit en er rest niets anders dan genieten van dit bijzondere land down under.

Bereken de prijs van een losse camper


Aanbiedingen campervakanties Australië

Ben je geïnspireerd om een camperreis door Australië te maken? Boek je reis dan bij onze reisdochter Travelhome. Beleef op eigen tempo en in alle vrijheid de mooiste ervaringen met je eigen huis op wielen.

Aanbiedingen Travelhome

Tips en reizen van onze reisorganisaties

Camper huren Australië

Camper huren Australië

Travelhome is specialist in camperverhuur wereldwijd. Als camperspecialist won Travelhome al de Zoover Awards voor beste en populairste touroperator. Bekijk meer informatie op travelhome.nl

Camper huren in Australië

Camper huren in Australië

Wist je dat je Australië ook goed kunt verkennen met een camper? Boek je camper direct en voordelig online op camper.nl.