Op vakantie met een camper van Road Bear

Heerlijk luxe op camperreis? Dan is Road Bear dé verhuurder bij uitstek. Road Bear verhuurt de meest luxe campers in Amerika en de campers zijn dan ook van alle gemakken voorzien.

Road Bear campers zijn compleet

Alle campers zijn uitgerust met een luifel en een generator en de meeste campers hebben een TV/DVD en een slide-out waarmee je de woonruimte tijdens je verblijf op de camping uit kunt breiden. Dit jaar stelt Road Bear een gratis GPS beschikbaar bij het boeken van de persoonlijke inventaris zodat je makkelijk overal je weg kunt vinden. Nieuw is de mogelijkheid om gebruik te maken van Wi-Fi in de campers! Dit kan tegen betaling worden bijgeboekt. In de huurprijzen zit de lokale belasting en een VIP verzekering inbegrepen en er zijn regelmatig interessante aanbiedingen.

Het personeel dat je uitleg geeft over je camper spreekt meerdere talen en je kunt 24 uur per dag gebruik maken van een hulpnummer voor noodgevallen onderweg. Kies je voor Road Bear dan kies je voor kwaliteit en service.

Wat is inclusief bij mijn Road Bear camper?

De camperreizen die Travelhome aanbiedt zijn altijd inclusief inventaris, een bepaald aantal kilometers en een basisverzekering. Road Bear heeft luxe campers en ook de inventaris is uitgebreider. Je ontvangt naast borden, bekers, pannen, bestek, handdoeken en beddengoed namelijk ook een GPS.

Het aantal kilometers dat je verwacht te rijden kun je zelf aangeven of wij maken een schatting. Op basis hiervan koop je vooraf kilometers in. Het kan zijn dat een ongelimiteerd aantal kilometers het voordeligst is, in dat geval wordt dit automatisch opgenomen in je offerte.

Road Bear heeft de verzekering inbegrepen in de dagprijs van de camper. Hierbij geldt echter nog wel een eigen risico. Dit eigen risico kun je echter wel verzekeren met een No Risk Camperverzekering van Unigarant. Bij de meeste locaties verzorgt Road Bear ook de transfer van en naar het verhuurstation, vaak dien je hiervoor in een zogenaamd aanbevolen hotel te verblijven.

Road Bear camper boeken

Wanneer je ervoor kiest je camper te huren bij Road Bear adviseren wij je om op tijd te boeken. De vloot is wat kleiner en daardoor kan vooral het hoogseizoen snel volgeboekt zijn. Road Bear werkt met vaste prijzen welke het gehele jaar gelijk blijven. Uiteraard gelden er wel enkele vroegboekacties die je vroeg in het seizoen voordeel op kunnen leveren.

Je kunt vrijblijvend een reisvoorstel voor een camperreis op maat aanvragen of online een prijs berekenen, hierin worden de meest actuele kortingen opgenomen. Ook kun je kiezen voor een van de pakketreizen, hierbij zijn vlucht, hotel, camper en soms ook campings bij de prijs inbegrepen.

Bekijk onze camperreizen