Een camper huren

Ervaar de ultieme vrijheid en huur een camper voor je volgende reis. Proef de sfeer van bruisende steden, ontdek de vele prachtige natuurparken en parkeer je camper daarna op een camping midden in de natuur. Na een heerlijke barbecue, met een drankje in de hand bij het kampvuur, praat je na over de afgelopen dag. Heerlijk genieten.

Waarom een camper huren voor je volgende vakantie

De vrijheid die een camper je biedt is niet te evenaren. Je hebt altijd alles bij de hand, een hapje en een gekoeld drankje onderweg, maar ook een toilet en natuurlijk je slaapplaats. Je stopt waar je dat wilt en overnacht op de mooiste plekken midden in de natuur. In de ochtend stap je de camper uit en kun je heerlijk in de frisse buitenlucht ontbijten. In de avond zit je tot in de late uurtjes buiten voor je camper bij de barbecue of bij een kampvuur. Zeg nou zelf, daar kan toch een vakantie met de auto niet tegenop?

Je kunt een camper in heel veel landen huren

Je kunt een camper huren in vele Europese landen en zelfs in Zuid-Amerika, maar de grote toppers voor een camperreis zijn Amerika en Canada, gevolgd door Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika. Het immense uitzicht bij de Grand Canyon, de glitter and glamour van Las Vegas, de ondergaande zon die de pilaren in Bryce Canyon rood kleurt en de watervallen van het Yosemite National Park zijn enkele hoogtepunten van een camperreis door het westen van de Verenigde Staten. In Canada reis je met je camper langs immense bergtoppen en helderblauwe meren. Sta er niet van te kijken wanneer herten en beren de weg oversteken, wilde dieren vind je hier overal.

Wie wil er niet de Big 5 in het echt zien? Hiervoor is Zuid-Afrika het land bij uitstek, zeker ook met de camper. Reis door het Kruger Park waar je oog in oog komt te staan met leeuwen, nijlpaarden, aapjes, een ontelbaar aantal antilopen en misschien zelfs een luipaard. Langs het hek van de camping patrouilleren hyena’s op zoek naar een stukje vlees dat naar ze toe geworpen wordt. Reis richting het zuiden en je ziet walvissen langs de kust op weg naar de beroemde tuinroute. Sluit af in bruisend Kaapstad, een reis om nooit te vergeten. Er is zoveel moois te ontdekken, beleef je volgende reis in ultieme vrijheid met je eigen huurcamper.

Camperreizen boeken bij de ANWB

Wanneer je je camperreis boekt bij de ANWB ben je er zeker van dat je boekt bij een specialist. ANWB Reisorganisatie Travelhome is dé specialist op het gebied van camperreizen wereldwijd en heeft altijd een aanbod dat bij jouw wensen aansluit. Je kunt kiezen voor een camperreis die speciaal is samengesteld voor ANWB-leden waarbij je geniet van speciaal ledenvoordeel. Ook kun je een complete camperreis op maat boeken of alleen een camper huren.

Bekijk onze camperreizen