Kees Lucassen

Reisblogs van Kees Lucassen

Kees Lucassen – ANWB-redacteur van REIZ& Magazine en Op Pad – is op vakantie, en haalt daar herinneringen op.

Kees bereisde de wereld per vliegtuig, auto, motor, kano, fiets en te voet. Hij werkte 18 jaar voor het buitensportblad Op Pad en is sinds 2007 vooral actief voor REIZEN Magazine. Hoogtepunten? ‘Een nacht in hechtenis in Almaty (Kazachstan) en de zoen van zangeres Nenny Angelia in New Nickerie (Suriname).’

Turkije, met mijn moeder

2011 - Turkije, met mijn moeder

Kees Lucassen – ANWB-redacteur van REIZ& Magazine en Op Pad - is op vakantie, en haalt daar herinneringen op. In zijn laatste blog uit Turkije vertelt hij over zijn zesde reis naar Turkije in 2011 samen met zijn moeder.

Slapen in Sipahiler

2004 - Slapen in Sipahiler

Kees Lucassen – ANWB-redacteur van REIZ& Magazine en Op Pad - is op vakantie, en haalt daar herinneringen op. In zijn vijfde blog vertelt hij over zijn vijfde reis naar Turkije in 2004 over de St. Paul Trail.

De schorpioen bij de vuurtoren

2000 - De schorpioen bij de vuurtoren

Kees Lucassen – ANWB-redacteur van REIZ& Magazine en Op Pad - is op vakantie, en haalt daar herinneringen op. In zijn vierde blog vertelt hij over zijn vierde reis naar Turkije in 2000 waar hij een ware moord heeft moeten plegen.

Moord in de Oriënt-Express?

1997 - Moord in de Oriënt-Express?

In zijn derde blog vertelt Kees over zijn derde reis naar Turkije in 1997 waar iemand zijn enkel verzwikte, ze een tochtgenoot, een reisleidster, een chauffeur, een bus en veel bagage kwijt waren geraakt en de sfeer tóch opperbest bleef...

Alles komt goed

1990 - Alles komt goed

Kees Lucassen – ANWB-redacteur van REIZ& Magazine en Op Pad - is op vakantie, en haalt daar herinneringen op. In zijn tweede blog vertelt hij over zijn tweede reis naar Turkije in 1990, welke helaas niet vlekkeloos verliep...

Op de fiets naar Istanbul

1982 - Op de fiets naar Istanbul

Kees Lucassen – ANWB-redacteur van REIZ& Magazine en Op Pad - is op vakantie, en haalt daar herinneringen op. In zijn eerste blog vertelt hij over zijn eerste reis naar Turkije in 1982.

Zelf op reis door Turkije?

Reisdocumenten en vignetten

Reisdocumenten en vignetten

Ga je op vakantie naar Turkije? Zorg dan dat je alle juiste documentatie bij je hebt. De ANWB heeft voor je een overzicht gemaakt.

Praktische info Turkije

Praktische info Turkije

Alle praktische informatie over Turkije op een rij. Zoals verkeersregels en verplicht mee in de auto.