Dé nieuwe reispagina van de ANWB!

✈ ANWB Reisblog

De schorpioen bij de vuurtoren

2000 - De schorpioen bij de vuurtoren

Kees Lucassen – ANWB-redacteur van REIZ& Magazine en Op Pad - is op vakantie, en haalt daar herinneringen op. In zijn vierde blog vertelt hij over zijn vierde reis naar Turkije in 2000 waar hij een ware moord heeft moeten plegen.

Doris #19: Stinkend naar de hemel!

Doris Furcic, onze blogster vanuit Zuid- en Midden-Amerika, heeft haar laatste bestemming bereikt: Little Corn Island in Nicaragua. Een tropisch paradijs, maar eerst slaapt ze in een krakkemikkig… bordeel.

Onze reisbloggers

Dít is Kees Lucassen

Dít is Kees Lucassen

Kees Lucassen bereisde de wereld per vliegtuig, auto, motor, kano, fiets en te voet. Hij was vele jaren werkzaam voor zowel het buitensportblad Op Pad als voor REIZEN Magazine Hoogtepunten? ‘Een nacht in hechtenis in Almaty (Kazachstan) en de zoen van zangeres Nenny Angelia in New Nickerie (Suriname).’

Dít is Iris Hannema

Dít is Iris Hannema

Iris Hannema (1985) is reisschrijver en bezocht in haar eentje meer dan 100 landen. Haar nieuwe reisboek ‘Het bitterzoete paradijs’ ligt nu in de boekhandel. Volg Iris tijdens haar reizen via @irishannema.

Dít is Doris Furcic

Dít is Doris Furcic

Doris Furcic (1987) reisde in 2012 voor het eerst solo door Zuid-Amerika en vond daar haar passie voor schrijven terug. Sindsdien is ze ontpopt tot een avontuurlijke soloreiziger en naast tekstschrijver is ze storyteller, socialmedia- en SEO-specialist. Je volgt Doris op Instagram, Facebook en dorisfurcic.nl.