NIEUW: je auto huren met ledenvoordeel

Altijd 10,- korting op Premium of Express Service van Sunny Cars

Wil je een auto huren bij de ANWB? Dan profiteer je altijd van € 10,- korting op je boeking, wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium pakket of voor Express Service! Bij de ANWB helpen we je graag. Ook op vakantie.

Op anwb.nl kun je heel gemakkelijk je huurauto reserveren. Tijdens het reserveren kun je filteren op auto's met een Premium of Express servicepakket. Het is dé service waarmee je:

 • de wachtrij overslaat bij de autoverhuurbalie op de luchthaven
 • vooraf je contract invult. Bij aankomst hoef je alleen te tekenen
 • een eerlijke tankregeling (meestal 'vol-vol')
 • gegarandeerd een jonge huurauto (bij Premium pakket)

Let wel: deze servicepakketten zijn niet op elke bestemming beschikbaar.

Royale extra's met het premiumpakket

Wil je zo snel mogelijk starten met genieten van je vakantie? En zijn extra services en privileges wel aan jou besteed? Dan kunnen we je ons Premium pakket van harte aanbevelen. Je profiteert, naast de standaard all-in voordelen die je van Sunny Cars gewend bent, van royale extra voordelen:

 • Quick check-in: je mag je huurauto extra snel ophalen bij de speciale Premium check-in balie op de luchthaven, sla de wachtrij maar over!
 • Jonge auto: je krijgt gegarandeerd een jonge auto meer (minder dan 1 jaar oud of 25.000 km)
 • Online registratie: vul vooraf online het huurcontract in waardoor je deze bij de balie alleen nog maar hoeft te ondertekenen.
 • Eerlijke tankregeling: inleveren doe je met benzinestand zoals opgehaald, meestal is dit ‘vol-vol’ (FF)
 • Altijd € 10,- korting: geldt alleen voor ANWB-leden. Je betaalt normaal tot € 28,- per boeking.

Nu al mogelijk op luchthavens in 20 landen!

Voor een kleine toeslag boek je al een upgrade naar ons Premium pakket en profiteer je van de extra privileges. Dit pakket is nu al beschikbaar op de luchthavens in 22 landen, en dat worden er steeds meer. In het boekingsproces staat per bestemming duidelijk aangegeven of je het Premium pakket daar kunt boeken en voor welke toeslag. De 22 landen zijn:

Australië, Bulgarije, Curaçao, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Namibië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Portugal, Roemenië, Slowakije, Spanje (incl. Canarische Eilanden, Ibiza, Mallorca, Menorca), Turkije, Zuid-Afrika en Zweden.

Ruim baan met Express Service

Vliegtuig uit, snel je huurauto in – zonder wachtrij. Klinkt dat als de aangenaamste start van je vakantie? Dan is ons Express Service pakket een echte aanrader. Je profiteert hiermee, naast de standaard all-in voordelen die je van ons gewend bent, van een enorm extra voordeel: je kan je huurauto extra snel ophalen. Vooral in het hoogseizoen kan je dat veel extra netto vakantietijd opleveren! 

Express Service in het kort:

 • Online registratie: Door online registratie vooraf, ligt je huurcontract al ingevuld klaar wanneer je de huurauto komt ophalen.
 • Snel inchecken: Aan de balie bij de lokale partner krijg je voorrang; je hoeft dus niet in de wachtrij te staan! 
 • Eerlijke tankregeling: Inleveren doe je met benzinestand zoals opgehaald, meestal is dit ‘vol-vol’ (FF)
 • Altijd € 10,- korting: geldt alleen voor ANWB-leden. Je betaalt normaal € 15,- per boeking.

Express Service op steeds meer bestemmingen

De Express Service wordt aangeboden bij verhuurpartners met een balie op de luchthaven én bij partners met een shuttleservice. Het Express Service pakket is al beschikbaar op meerdere zonnige bestemmingen en dat worden er snel meer. Tijdens het reserveren kun je gemakkelijk filteren op Express Service.

Dit kan op de luchthavens van de volgende bestemmingen:
Botswana, Cyprus, Griekenland, Ibiza, Madeira, Malaga, Mallorca, Menorca, Namibië, Portugal, USA en Zuid-Afrika.

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.