Auto huren zonder creditcard

Heb je geen creditcard maar wil je toch een auto huren voor tijdens je vakantie? Via ANWB en Sunny Cars is het mogelijk om een huurauto te regelen zonder dat je een creditcard nodig hebt. Hoe? We leggen het hier uit.  

Als je geen creditcard hebt dan kun je toch een auto huren met het No Deposit servicepakket. Je krijgt als hoofdbestuurder de auto gewoon mee op je vakantiebestemming ook al heb je geen creditcard op je naam staan. Hiervoor moet je het No Deposit servicepakket boeken bij je huurauto. Dit kan voorlopig alleen nog op een aantal zonbestemmingen in Europa maar dit aantal wordt nog uitgebreid.

Waar kan je een auto huren zonder creditcard

  • Málaga (alleen op de luchthaven)
  • Balearen (uitgezonderd Formentera)
  • Canarische Eilanden (uitgezonderd El Hierro, La Gomera)
  • Griekenland
  • Kroatië
  • Portugal (alleen luchthavens Faro, Porto en Lissabon)

Sunny Cars staat garant

Onze reispartner Sunny Cars neemt het risico voor de borg volledig over en staat garant bij de verhuurder. Als je je huurauto ophaalt hoef je dus alleen je voucher in te leveren en dan krijg je de autosleutels mee. Je hoeft dus geen waarborg achter te laten d.m.v. een creditcard. Mocht je onverhoopt een deuk in je auto rijden, een bekeuring oplopen of de auto inleveren zonder de afgesproken volle tank dan belast de lokale verhuurder dit door aan Sunny Cars. Sunny Cars belast dit vervolgens weer door aan jou. Zitten er kosten bij die vallen onder de regeling Terugbetaling Eigen Risico, dan is dat gewoon gedekt.

Hoe het werkt

Je kan alleen een huurauto regelen zonder creditcard als je minimaal 5 dagen voor aanvang van de huurperiode boekt. In stap 1 van het boekingsproces geef je links onder het kopje 'servicepakket' aan dat je zonder creditcard wilt huren. Vervolgens worden alle huurauto's getoond waarbij het mogelijk is deze te huren zonder creditcard. Kies hier de gewenste huurauto. Na het maken van je reservering ontvang je een registratielink met een registratieformulier. Dit moet je invullen. Als dit volledig is ingevuld kan Sunny Cars je reservering bevestigen.

Veilig je auto huren?

In het beveiligde systeem van Sunny Cars kan je informatie opvragen over plaatsen waar je een auto kunt huren en over het type auto. Ook kan je prijzen opvragen en de huurauto direct reserveren. De huursom voldoe je via iDEAL (of evt. creditcard) waarna Sunny Cars de boeking volledig met jou afwikkelt.

Boek hier je huurauto zonder creditcard