advertentie

Auto huren tijdens je vakantie

Wil je meer beleven tijdens je vakantie? Met een huurauto ontdek je alles! Flexibel en onafhankelijk, volledig in je eigen tempo. Bij de ANWB boek je een huurauto via Sunny Cars met de all-inclusive huurformule:

Dáárom je auto huren via de ANWB

✓ Ongelimiteerd aantal kilometers
✓ Standaard extra WA verzekering van € 7,5 miljoen
✓ Schadeverzekering (CDW) en Diefstalverzekering (TP)
✓ Terugbetaling eigen risico bij schade en diefstal
✓ Dekking glas-banden-bodem en dakschade
✓ Luchthavenafleveringskosten
✓ Altijd € 10,- korting voor ANWB-leden op Premium of Express service

TIJDELIJKE ACTIE: Huur nu een auto voor minimaal 5 dagen en ontvang €15 korting met de kortingscode SCANWB15.
Bekijk hier de actievoorwaarden

ANWB Leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service! Uiteraard kun je ook als niet-lid een auto huren.

Bij Sunny Cars zelf boeken?

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

All-inclusive huurformule

Sunny Cars heeft zelf geen auto's in bezit, maar werkt samen met de grote internationale autoverhuurders én lokaal kwalitatief hoogstaande verhuurders. Elke verhuurpartner heeft eigen voorwaarden, maar Sunny Cars zorgt ervoor dat je altijd optimaal verzekerd bent volgens de Sunny Cars voorwaarden. Het maakt dus niet uit bij welke partner je huurauto wordt geboekt. Veilig en vertrouwd een auto huren was nog nooit zo makkelijk!

Ter plekke afkopen van het eigen risico is niet nodig. In geval van schade betaalt Sunny Cars het eigen risico bedrag aan je terug. Ook eventuele schade aan glas-banden-bodem of het dak van de huurauto wordt door Sunny Cars vergoed. 

Let op: huurprijzen kunnen per dag verschillen.

Veilig een auto huren

In het beveiligde systeem van Sunny Cars kan je informatie opvragen over plaatsen waar je een auto kunt huren en over het type auto. Ook kun je prijzen opvragen en de huurauto direct reserveren. De huursom voldoe je per creditcard of via iDEAL, waarna Sunny Cars de boeking volledig met jou afwikkelt.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt. Tegenwoordig is het overigens wel mogelijk om op een beperkt aantal bestemmingen een huurauto te regelen zonder creditcard. Lees hier meer over een auto huren zonder creditcard.

Garantie en voorwaarden

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.

Autohuur (via Sunny Cars)

Tel: 023 5699 696  (lokaal tarief)

Ma t/m vrij: 09.00 - 20.00 uur
Za en zo: 09.00 - 17.30 uur

advertentie

Andere leden bekeken ook

hotel cross sell landingspagina.jpg

Hotel op je bestemming

Op zoek naar een hotel? Ruim 78.000 hotels wereldwijd. Kies je bestemming, bekijk welk hotel jou aanspreekt en boek direct.

Zoek hotel
Reisverzekering-zomer-2017-klein.jpg

ANWB Reisverzekering

Sluit nú een ANWB Doorlopende Reisverzekering af en ontvang een jaar lang tot 17,5% extra korting.

Bereken je premie
vakantiehulp-app-anwb.jpg

Vakantiehulp app

In het buitenland is alles nèt even anders. Met de ANWB Vakantiehulp app kun je de antwoorden op de meest gestelde vakantievragen opzoeken, thuis én op vakantie.

Download de app
kampioen2-2017-1520.jpg

Reizen Kampioen

We hebben alle reizen uit de nieuwste Kampioen voor je op een rijtje gezet. De mooiste aanbiedingen met fantastisch ledenvoordeel!

Aanbiedingen Kampioen