Travelhome

Travelhome, campervakanties van ANWB

Travelhome is dé specialist in campervakanties wereldwijd. Helderblauwe bergmeren, groene valleien, prachtige natuurparken en een rijk dierenleven; je ontdekt het allemaal op eigen tempo en in alle comfort met je huis op wielen.

Oorspronkelijk zijn wij begonnen in de jaren ’80 als aanbieder van Amerikaanse campers in Nederland. De vraag of er ook vanuit Nederland campers gehuurd konden worden in de Verenigde Staten en Canada zorgde voor een grote ommekeer in het aanbod van onze reizen en mogelijkheden. In 1986 werd gestart met het bemiddelen van campervakanties naar de VS en Canada. Inmiddels mag Travelhome zich met trots dè camperspecialist van Nederland noemen en zijn wij marktleider op het gebied van camperreizen naar de VS en Canada. Daarnaast hebben wij ook een ruim aanbod op verschillende andere bestemmingen.

Wilt jij ook jouw droomreis waarmaken? Wij stellen graag een uitgebreid reisvoorstel met prijsopgaaf voor je samen inclusief vluchten, hotels, camperhuur, een routesuggestie en eventuele campings, excursies of een ontspannende cruise.

Zoek en boek jouw camperreis

Travelhome is aangesloten bij ANVR en SGR en heeft in 2011, 2012, 2013 en 2014 de Zoover Award van beste en populairste specialistische touroperator gewonnen.

Zoek en boek je camperreis bij Travelhome

Canada

Canada

In de achteruitkijkspiegel zie je de overweldigende Rocky Mountains steeds kleiner worden. Je hebt gewandeld langs het azuurblauwe Lake Louise, beren gezien bij Jasper en bent helemaal tot rust gekomen. Voor je ligt nog zoveel moois: Whistler bezoeken, Vancouver verkennen en natuurlijk walvissen spotten. Nederland lijkt nu nog zo ver weg. Dit is in één woord een droomreis.

Ook een droomreis maken naar Canada?

Camperhuur Amerika

Camperhuur Amerika

Travelhome is specialist in camperverhuur wereldwijd. Als camperspecialist won Travelhome al de Zoover Awards voor beste en populairste touroperator. Bekijk meer informatie op travelhome.nl

Inspiratiedagen

Inspiratiedagen

Droom je over een prachtige camperreis maar wens je nog wat meer informatie? Dan is een bezoek aan een van onze informatiedagen een echte aanrader. Je reist mee naar de mooiste bestemmingen tijdens onze routepresentaties en we vertellen je over alle ins en outs van een camperreis. Natuurlijk zijn er op deze dagen campers te bezichtigen en maken onze oud-cliënten je graag enthousiast met hun reisverhalen.