SNP Natuurreizen van ANWB

Met reizen over de hele wereld is SNP Natuurreizen dé specialist op het gebied van actieve en duurzame reizen. Liefde voor de natuur en verblijven in kleinschalige accommodaties op bijzondere plekken zijn ons uitgangspunt.

SNP Natuurreizen heeft een ruim aanbod met originele bestemmingen en is constant op zoek naar nieuwe reizen, ver weg van de massa. Het reisaanbod van SNP kenmerkt zich door authenticiteit, rust, aandacht voor natuur en cultuur en respect voor de lokale bevolking.

Trek er alleen op uit, ga op vakantie met je eigen reisgezelschap of neem deel aan een groepsreis van SNP. De groepsreizen vinden plaats in kleine enthousiaste reisgezelschappen. Wij menen dat je op reis het meest geniet in kleine groepen van gelijkgestemden, met deskundige reisbegeleiding. Dat zie je ook terug in de accommodaties, die overwegend kleinschalig zijn, zowel in het geval van individuele reizen als in groepsverband. Overnachten doe je in lokale hotels, pensionnetjes en guesthouses in plaats van grote onpersoonlijke resorts.

Wandelvakanties

Wandelvakanties

SNP beschikt over het meest gevarieerde aanbod met wandelvakanties. Van lichte wandelreizen vanuit comfortabele hotels tot zware trektochten tussen trekkershutten, van groepsreizen begeleid door ervaren reisleiders tot individuele wandelrondreizen.

Gezinsvakanties

Gezinsvakanties

Ga mee op ontdekkingsreis met SNP Travelkids. Met een ezel, kameel of op een zelfgemaakt houtvlot. Spannende bergtochten, op zoek naar wilde dieren of snorkelen op een paradijselijk eiland. Met een groep of liever alleen met het gezin? Bekijk onze vele mogelijkheden.

Fietsvakanties van SNP

Fietsvakanties van SNP

Fietsen in Frankrijk, met een e-bike door Italië of op een mountainbike over bospaden in Duitsland. Pittige fietstochten, maar ook lichte en comfortabele fietsvakanties. SNP heeft een groot aantal fietsreizen, op uiteenlopende bestemmingen binnen en buiten Europa.

Fietsvakantie

Rondreizen

Rondreizen

Tijdens de rondreizen van SNP leer je een land in al haar facetten kennen: de natuur, de cultuur, de geschiedenis en de gastronomie. Dat kan tijdens een camperreis of met een huurauto, maar ook door gebruik te maken van het openbaar vervoer of een privé-chauffeur.

Themareizen

Themareizen

Unieke themareizen, met zorg samengesteld door specialisten van SNP Natuurreizen. Van een wijnwandelreis in Piemonte tot een fotografiecursus in de ruige Schotse Highlands, van kraanvogels spotten bij het Lac du Der tot een groene cultuurreis in het Catalonië van Gaudí en Dalí.