Praktische informatie landen Europa

Pharos Reizen, autovakanties van ANWB

Bijzondere ervaringen op de mooiste plekjes van Europa

Pharos Reizen van ANWB is vernoemd naar een vuurtoren. Zoals de vuurtoren zeelieden de weg wijst naar een veilige haven, zo wijst Pharos Reizen de weg naar bijzondere autovakanties.

Vakanties voor gezinnen

De vakanties van Pharos Reizen spelen in op interesses, zoals de  ‘Groenvakanties’ waarin de kinderen de natuur ontdekken. En de Avontuurlijke Gezinnen-vakanties, waarin het gezin samen grenzen verlegt. Het zijn vakanties die inspireren, zoals de rondreizen waarin de kinderen zich verwonderen over andere landen en culturen. Maar ook voor campingvakanties en all-inclusives kunt je je licht opsteken bij de vuurtoren van Pharos Reizen.

Vakanties voor met z’n tweetjes

Pharos Reizen is toonaangevend op het gebied van autorondreizen door Europa, van de Noordkaap tot Sicilië en van Ierland tot de Baltische Staten. En wat dacht je van een all-inclusive in Oostenrijk of Kroatië of een verrassende stedentrip? Maar ook als je op wandel- of fietsvakantie wilt, schijnt de vuurtoren van Pharos Reizen je bij!

Bekijk hieronder de mogelijkheden bij Pharos of bezoek direct de website:

Pharos Reizen Nederland

Pharos Reizen België

Bekijk de reizen van Pharos Reizen

Ervaar Europa te voet!

Ervaar Europa te voet!

Maak je uit de voeten op de mooiste plekjes van Europa en zet je beste beentje voor! Bij Pharos Reizen kun je wandelen vanaf één vaste verblijfplaats of wandelen van plek naar plek. Geen blok aan het been? Bij de wandelreizen van Pharos Reizen wordt de bagage voor jou vervoerd! Dat wordt een wandelreis om nooit te vergeten!

Wijnreizen: op je gezondheid!

Wijnreizen: op je gezondheid!

Waar smaakt een glas riesling het lekkerst? Op de steile wijnhellingen langs de Donau, waar de wijn in het glas net zo tintelt als het nazomerlicht? Of langs de Moezel, waar de oude Romeinen al vrolijk het glas vulden? De wijngaarden krijgen weer hun betoverende tinten: een heerlijk moment voor een wijnreis.

Rondreizen door Europa

Rondreizen door Europa

Heerlijke rondreizen door heel Europa! Pharos Reizen selecteerde de mooiste streken van Europa. Vaak met een thema zoals geschiedenis, boekenheld-reizen of langs filmlocaties. Wil je het wat rustiger aan doen? Kies dan voor onze 'Neem de tijd'- rondreizen. Ook bijzondere bestemmingen zoals IJsland en Faeröer vind je in ons assortiment.

Stedentrips met Kids

Stedentrips met Kids

Spring in de rode dubbeldekker! Klim naar de top van de Eiffeltoren. Zoek alle stripfiguurtjes bijeen op de Brusselse muren. Juist voor kinderen en tieners valt er in een stad veel te beleven! Weet je wat het allerleukste is van zo'n stedentrip met je kinderen? Je leent de ogen van je kinderen en leert zo ook zelf de stad anders kennen!

Hotelarrangementen

Hotelarrangementen

Heerlijk genieten van een hotelarrangement tijdens een (mini)vakantie, waar je even helemaal kunt opgaan in een andere omgeving! Ga je op ontdekkingstocht in Nederland? Even helemaal weg, maar toch niet ver van huis? Ga dan naar Duitsland! Of wat dacht je van een paar dagen 'sneukelen' (smullen) in België?

De top 10 mooiste autorondreizen in Europa

De top 10 mooiste autorondreizen in Europa

Onze reisdochter Pharos Reizen heeft de top 10 mooiste autorondreizen voor je op een rij gezet. Bekijk ze op de website van Pharos Reizen!