Geen aanbetaling voor ANWB-leden!

Boek je als ANWB-lid een vakantie bij een van onze 7 ANWB-reisorganisaties, dan hoef je geen aanbetaling meer te doen. Je bepaalt dus zelf wanneer je betaalt, mits het totaalbedrag maar uiterlijk 6 weken voor vertrek is voldaan. Hieronder lees je de voorwaarden van deze actie.

Wij helpen je graag aan een onvergetelijke vakantie. Van een weekendje weg tot een verre droomreis. Met onze gespecialiseerde reisorganisaties bieden wij een zo gevarieerd mogelijk vakantieaanbod.

Voorwaarden geen aanbetaling

  • Indien de reiziger ANWB-lid is, verlangt de reisorganisator bij de totstandkoming van de overeenkomst geen aanbetaling op de reissom van de reiziger.
  • De reiziger dient wel de totale premie en poliskosten van de eventueel, bij de reservering gesloten reis- en/of annuleringsverzekering, direct volledig te voldoen. Ook de kosten voor losse vliegtickets en autohuur moeten direct na de reservering worden voldaan.
  • Het totaal uitstaande bedrag van de reissom moet uiterlijk zes weken voor de vertrekdatum volledig aan de reisorganisator zijn voldaan.
  • Indien de overeenkomst binnen zes weken vóór de dag van vertrek tot stand komt, moet terstond de gehele reissom worden voldaan.
  • Deze actie loopt van 1 juli 2016 tot en met 11 september 2017 en is van toepassing op alle reizen van alle 7 ANWB-reisorganisaties: Pharos Reizen, FOX Verre Reizen, Cruise Travel Nederland, SNP Natuurreizen, Kampeerreizen van ANWB, Travelhome en ANWB Ledenreizen.
  • De korting voor ANWB-leden op de reserveringskosten bij de reisorganisaties is komen te vervallen per 1 juli 2016.
  • De ANVR consumentenvoorwaarden en aanvullende reisvoorwaarden van de reisorganisatie blijven van kracht.

Bekijk het reisaanbod met ledenvoordeel

Bekijk het reisaanbod van onze reisdochters