Nieuwsoverzicht

Zoeken

Meer dan 1000 nieuwsberichten

 1. Het nieuwe ANWB Reizen Magazine is uit

  5 juni 2020

  Laat je inspireren. Van uitstapjes in Nederland tot op vakantie langs de Moezel. Ontdek de mooiste natuurgebieden in eigen land en haal het vakantiegevoel in huis met een overheerlijk Portugees recept.

 2. Maatregelen Europees verkeer en coronavirus

  5 juni 2020

  In verband met het coronavirus hebben veel landen verkeersmaatregelen ingesteld. Volg via Twitter @ANWBEuropa de actuele Europese verkeerssituatie.

 3. Coronamaatregelen bij reizen door Spanje

  5 juni 2020

  De Spaanse grenzen zijn dicht voor niet-Spanjaarden, maar Nederlanders mogen met de auto terugreizen naar Nederland. Om de terugreis door Spanje naar Nederland te ondersteunen, is er een document (in het Spaans en Engels) van de Nederlandse ambassadeur in Madrid beschikbaar.

 4. Coronamaatregelen bij reizen door Frankrijk

  5 juni 2020

  In Frankrijk zijn maatrgelen ingesteld in verband met het coronavirus. Buitenlanders op doorreis, hebben een speciaal formulier (wat gedownload kan worden) nodig om door Frankrijk te reizen.

 5. Stakingen/acties in Europa

  5 juni 2020

  Overzicht van (aangekondigde) stakingen/acties in Europa met overlast voor verkeer/transport.

 6. Overzicht Alpenpassen

  5 juni 2020

  Welke bergpassen in de Alpen zijn wel of niet open?

 7. Coronamaatregelen België

  5 juni 2020

  Vanwege het coronavirus is het niet toegestaan om zomaar naar België te reizen. Zogenaamde 'niet-essentiële' reizen zijn niet toegestaan tot 8 juni.

 8. Tot 4000 euro subsidie op een elektrische auto

  4 juni 2020

  Het zong al een tijdje rond, maar sinds vandaag is de maatregel definitief: particuliere autokopers krijgen een subsidie van de Nederlandse overheid, wanneer ze kiezen voor een volledig elektrische auto.

 9. Onderzoek onder ANWB-leden over IJsselmeergebied

  4 juni 2020

  Uit onderzoek blijkt dat ANWB-leden de typische kenmerken van het IJsselmeergebied voor de toekomst willen blijven behouden en dat op bepaalde plekken het gebied toegankelijker wordt.

 10. A8 en A10 afgesloten voor onderhoud

  4 juni 2020

  In de periode juli - augustus is er groot onderhoud op de wegen rond Amsterdam. Daarvoor sluit Rijkswaterstaat delen van de A8 en A10 af.