ANWB trapt af met Kampeerprobeer-arrangement

Het kampeerseizoen begint dit jaar op 16 april met het ANWB Kampeerprobeer-arrangement op Vakantiepark Beerze Bulten in het Vechtdal. Wie alvast wil warmdraaien voor de zomervakantie, kan er ook deelnemen aan workshops van kampeerspecialisten.

Het Kampeerprobeer-arrangement is dé aftrap voor kampeerseizoen 2021. Naast het kampeergenot kun je deelnemen aan workshops over het beladen van je caravan of camper en je leert hoe achteruit te rijden. Een bezoek aan de Bovag-pitstop voor een controle van je camper of caravan voorkomt verrassingen tijdens de zomervakantie. Liefhebbers van koken kunnen hun licht opsteken bij Ramon Brugman. De chefkok van tv-programma Binnenstebuiten laat zien hoe je op de camping smakelijke gerechten op tafel krijgt.

Topcamping

Vakantiepark Beerze Bulten is een van de topcampings in ons land en werd in 2017 gekozen tot de mooiste gezinscamping. Er zijn volop voorzieningen voor kinderen.

Coronaproof kamperen

Het arrangement is volledig coronaproof, volgens de richtlijnen van het RIVM. Deelname kost € 98 voor 2 personen. Daarbij inbegrepen is onder andere je staanplaats en 2 keer diner. Kijk op anwbcamping.nl voor het complete arrangement en om te boeken.