Nieuw: campagne Vakantievraag

Maandag 25 mei is de ANWB-campagne Vakantievraag gestart. De campagne laat zien dat de ANWB een autoriteit is op het gebied van vakantie. Zowel qua informatie en advies, als met onze producten en diensten.

Kunnen we dit jaar op vakantie? Zo ja, waarheen? Wordt het Nederland of kunnen we verder weg? Blijven we in Nederland, wat gaan we dan doen? Iedereen zit vol vragen. Met de pagina anwb.nl/vakantievraag wil de ANWB leden (en niet-leden) helpen. Het is een dynamische pagina waarop de meest relevante en actuele zaken steeds bovenaan staan.

Ontdek Nederland

De campagne heeft als doel om mensen te informeren over de mogelijkheden en onmogelijkheden van vakantie in binnen- en buitenland. Een van de onderdelen van de campagne is de ANWB Reiswijzer, die nu ook de mogelijkheid biedt om een e-mail alert in te stellen voor een bepaald land. Daarnaast ligt de focus op ‘Ontdek Nederland’ met het aanbod van Vakantie en Eropuit in Nederland. Ook helpt de ANWB bij het voorbereiden van vakantie in Nederland. Mogen we straks weer naar het buitenland? Dan verschuift de focus naar de vakantievoorbereiding voor Europa en wordt het last minute-aanbod van ANWB Reizen meegenomen. 

De campagne is de komende weken te horen op de radio, er wordt aandacht aan besteed in Kampioen 6 en ook op social media wordt de campagne actief ingezet. De campagne start vandaag en loopt door tot en met 19 juli.