Uitzending bijwonen: Eén tegen eenzaamheid

Samen komen we er wel

Het live-programma Eén tegen eenzaamheid vraagt aandacht voor het groeiend aantal mensen dat zich eenzaam voelt. In de uitzending wordt o.a. aandacht besteed aan Automaatje, de vervoersservice van de ANWB. Wil je de uitzending bijwonen? Meld je dan snel aan.

In het programma zijn ervaringsverhalen te zien. Ook is er een belpanel met prominenten uit het bedrijfsleven, waaronder ANWB-hoofddirecteur Frits van Bruggen, Eric Scherder, Trijntje Oosterhuis. Hierin zitten ook professionals van de Luisterlijn, die enerzijds eenzame mensen te woord staan, maar ook bijzondere initiatieven om eenzaamheid te bestrijden verzamelen. De presentatie is in handen van Martine van Os en Sybrand Niessen.

Uitzending bijwonen

Je kunt op woensdag 16 oktober 2019 bij deze anderhalf uur durende live-uitzending aanwezig zijn. De uitzending komt vanuit de vernieuwde studio 21 op het Mediapark Hilversum. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje en je kunt genieten van deze bijzondere avond in een informele sfeer.

Aanmelden Eén tegen eenzaamheid

ANWB Automaatje

Ben je zelf minder mobiel en voor vervoer afhankelijk van anderen? Dan is ANWB AutoMaatje misschien iets voor jou. ANWB AutoMaatje is een maatschappelijk vervoersplatform waarbij de ANWB samen met lokale partners en vrijwilligers minder mobiele wijkgenoten, die anders aan huis gekluisterd zijn, weer onder de mensen brengt. ANWB AutoMaatje bestaat nu 3 jaar en inmiddels zijn we in 60 gemeenten en op 175 locaties aanwezig. 

Lees alles over ANWB Automaatje