Campagne ANWB Connected gaat los

Vandaag start de online campagne voor ANWB Connected. Met een ludiek filmpje laat de ANWB zien hoe handig deze service is.

Uit onderzoek blijkt dat 6 op de 10 automobilisten weleens vergeet waar hun auto geparkeerd stond. Met ANWB Connected is dat verleden tijd. De slimme connector in de auto, een soort USB-stick, maakt verbinding met je smartphone. Zo is de auto altijd terug te vinden.

Haal alles uit je auto met ANWB Connected

ANWB Connected biedt nog veel meer. Gebruikers krijgen bijvoorbeeld informatie over hun rijstijl en de technische staat van de auto. Door inzicht in de technische staat is het mogelijk om pech te voorkomen. Is de accu bijvoorbeeld zwak, dan krijg je als eigenaar tijdig een seintje. Bij pech kan de Wegenwacht bovendien relevante data opvragen en van tevoren een inschatting maken van het probleem. Hierdoor kan pech sneller worden verholpen. 

15% besparen op brandstof

Verder kun je met ANWB Connected tot 15% besparen op brandstof, dankzij feedback over je rijgedrag en betaal je nooit meer te veel voor parkeren. Je krijgt namelijk een bericht als je de parkeertransactie vergeet te beëindigen.