ANWB zoekt studenten voor Dragons’ Den

Ken jij een student aan een hogeschool of universiteit die samen met zijn of haar medestudenten de strijd wil aangaan? Ze kunnen zich als team aanmelden voor de ANWB Dragons’ Den.

Als je zelf nog studeert, kun jij uiteraard ook een team inschrijven. Na de succesvolle eerste editie vorig jaar biedt de ANWB ook dit jaar weer 4 teams van 5 studenten de kans om 3 maanden te werken aan een innovatief mobiliteitsproduct of -concept voor de ANWB.  De teams verkennen de markt, maken een businessmodel canvas en een businessplan. Dit alles onder begeleiding van een ANWB-coach. Het traject vraagt maar enkele uren per week, dus deelnemers hoeven niet bang te zijn dat ze in de knel komen met studie, werk of vrije tijd.

Van kick-off tot finale

Het traject start eind oktober met een kick-off. In de maanden daarna gaan de teams aan de slag. Half januari is de finale, de eigenlijke Dragons’ Den. De teams presenteren hun uitgewerkte idee dan in een pitch aan de directie (de dragons), onder leiding van hoofddirecteur Frits van Bruggen. Het winnende team krijgt € 1000, plus de kans en de middelen om het idee in de markt te zetten.

Teams aanmelden

Studenten kunnen tot en met 8 oktober een mail met de teamnaam en de cv’s van alle teamleden sturen naar anwbselect@anwb.nl. Na inschrijving ontvangen ze aanvullende informatie. Als het aantal inschrijvingen groter is dan het aantal beschikbare plaatsen, dan kijken we naar volgorde van inschrijving en vindt er een selectieprocedure plaats.