10.000 leden denken mee

‘Denk mee met de ANWB’, het ledenpanel van de ANWB, heeft een mijlpaal bereikt. 10.000 leden denken er nu met ons mee. 

Als leden zich registreren op denkmeemetdeanwb.nl mogen ze meedenken over allerlei thema’s die de ANWB voorlegt. Ze krijgen vragenlijsten om ideeën te toetsen, maar kunnen ook uitgenodigd worden voor zogenoemde focusgroups en online kwalitatief onderzoek. Denk aan concepttests, behoefte-onderzoek, feedback om te verbeteren en co-creatie.

Direct in gesprek

De leden uit het panel hebben een mening, denken graag mee over onze thema’s en vinden het fijn om gehoord te worden. Het panel geeft ANWB-medewerkers de kans om vanaf hun computer direct in gesprek te gaan met hun belangrijkste belanghebbenden.
Afdelingen die dit jaar onder meer vragen hebben gesteld aan het panel zijn ANWB Experts, Belangenbehartiging, Reizen, Kamperen, het Land van ANWB en Ledenrelatiemanagement. Zij wilden de leden beter leren kennen of feedback krijgen. Er zijn al heel wat inzichten opgehaald. Dat wandelaars behoefte hebben aan genoeg rustpunten op hun wandelroute bijvoorbeeld, wat leden vinden van milieuzones en wat bij hen het gevoel van kamperen oproept.

‘Denk mee met de ANWB’ is een samenwerking met onderzoeksbureau Blauw Research.