Wordt jouw klassieker ‘Oldtimer van het Jaar’?

Heb jij een klassieke auto, die je met zorg koestert? Zet hem op de foto en jouw auto dingt mee naar de titel ‘Oldtimer van het Jaar’.

Tot en met 31 juli organiseert de Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) de fotowedstrijd ‘Oldtimer van het Jaar’. Iedereen kan hieraan meedoen, of je lid bent van de KNAC of niet. En of je nu een klassieke Kever of Fiat 500 hebt, of een Rolls of Ferrari. Doel van de wedstrijd is om tot uiting te brengen dat rangen en standen niet tellen onder oldtimerbezitters en om in beeld te brengen hoeveel passie zij in hun hobby stoppen.

10 winnaars

Iedere bezitter van een klassieker met een bouwjaar van vóór 1991 kan deelnemen aan de verkiezing. Alles wat je moet doen is vóór 31 juli een foto uploaden van je auto. De hele augustusmaand kun je een stem uitbrengen op een van de inzendingen. De 10 inzenders met de meeste stemmen krijgen een prijs, variërend van een op maat gemaakte autohoes tot een professionele taxatie of poetsbeurt. De auto met de meeste stemmen zal bovendien worden afgebeeld op de KNAC-lidmaatschapspas 2018. Winnaars krijgen in de eerste week van september bericht.